Nellan mobiilisovellus poistuu käytöstä vaiheittain - Nella.fi palvelee normaalisti

tiistaina 13. elokuu 2024 klo 12.11

Nellan mobiilisovellus poistuu vaiheittain käytöstä. Asiakkaiden käyttöön jää tämänkin jälkeen verkkopalvelu Nella.fi, joka toimii sujuvasti myös mobiililaitteilla. Nella.fi myös tarjoaa Nyssen asiakkaille enemmän toimintoja kuin pian poistuva erillinen mobiilisovellus.

Nella Mobiili -sovelluksesta luovutaan, koska sen kehittämisessä ja saavutettavuudessa on ollut haasteita. Sovelluksesta myös puuttuu useita asiakkaiden toivomia ominaisuuksia.

Nella.fi-verkkopalvelun kautta voi muun muassa tilata uuden Nysse-kortin, ostaa käyttäjätilille lisätyille matkakorteille arvo-, kausi- ja etuuslippuja sekä seurata matkakorttien lippusaldoja ja asettaa muistutuksia päättymässä olevista lipuista.

Nella Mobiili toimii toistaiseksi edelleen niillä asiakkailla, joilla se on ollut käytössä. Uudet asiakkaat eivät enää saa sovellusta ladattua Google Play-kaupassa. Nella Mobiili poistuu käytöstä kokonaan vuoden loppuun mennessä.

Nella Mobiilin alasajo ei vaikuta Nyssen muihin mobiilipalveluihin. Mobiililippujen sovelluskauppa Nysse Mobiili toimii normaalisti, ja sen kehittäminen jatkuu.

Nella.fi-verkkopalvelu >